Vi serverer gjerne god norsk husmannskost av lokale råvarer, men tilbereder gjerne det du selv ønsker, og strekker oss så langt vi kan for å gi deg den menyen du vil ha.
Vi kan servere enkle retter, eller komplette menyer med 3 eller flere retter.
Vi har solide leverandører som lever kvalitetsråvarer, noe som er en forutsetning for et godt resultat.
Vi har en innholdsrik hage med mange spiselige vekster, inklusive druer. I 2020 etablerer vi et større druefelt, for å kunne produsere vår egen vin. Så langt er disse vinene produsert annet sted i Norge, på samme druetyper som vi nå planter he
Ta kontakt, så ordner vi menyen.
------------
-------------
Middagsservering MÅ forhåndsbestilles senest dagen før ankomst.
Forrett: Pannestekt Klippfisk på Jordskokkpuré kr 170.-
Hovedrett: Viltgryte med Elgkjøtt, Skogssopp, løk og fløtesaus
Serveres med salat, baguett, poteter, Rognebærgelé kr 300.-
Dessert: Lune multebær, marinert i granskuddsirup
og servert med vaniljeis kr 150.-
Komplett 3-retters meny inkl. ”Tiltygg” kr 600.-
Enkle tallerkenretter
Kjøttkaker med ertestuing og kokt potet kr 230.-
Bacalao med hvitløksbrød kr 250.-
Vi har sterkt fokus på lokale, kortreiste råvarer, og kan også servere egne,
norskproduserte viner.
Verdens Nordligste vingård ligger i umiddelbar nærhet til Gjestehuset.